-Sara
måndag 6 januari 2014
Lavendelskorpor
När vi fixade köksväggarna här hemma kände jag för att sätta upp ett väggord och det jag föll för var det på fotot här nedan; Lavendelskorpor. Kanske föll jag för det på grund av att jag älskar lavendel och skorpor (både att baka men kanske mest för att äta) eller kanske just bara av den enkla anledningen att jag tycker den är himla fin. Vi, min sambo och jag, har länge pratat om att vi måste provbaka dessa skorpor och idag kom den dagen! Doften av lavendel är ljuvlig men jag har i ärlighetens namn varit lite skeptisk till att ha dem i bakverk, därför tog jag i 1/4 mindre än vad det skulle vara. Mandeln var också slut så den hoppade jag över. Vad blev då resultatet? Jo, överförväntan väldigt smaskiga lavendelskorpor, eller om man kanske snarare skulle kalla dem lavendelbiscottis, med en perfekt hint av lavendel. Lavendelsmaken förnims utan att ta överhand. Tycker att dessa är väl värda att provas på, jag kommer definitivt att göra dem igen!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar