fredag 24 januari 2014

Pigga upp mig!

...Eller Tiramisu som det så fint heter på Italienska! Jag måste nog faktiskt säga att det i min mening inte finns någon annan dessert som är så full av perfektion som en god tiramisu. Tiramisu är liksom min grädde på moset. Förra julen fick jag en flaska Biscotti cream liqueur och den har jag använt de senaste gånger då jag gjort tiramisu. Sedan kan jag erkänna att jag alltid gör den lättare varianten som innebär att man bara kör ett lager med savoiardikex och mascarponekräm. Har ni inte provat att göra tiramisu hemma innan så tycker jag verkligen att ni ska göra det, kanske helt enkelt överraska vänner eller familj med en till helgen! Det kruxiga momentet är att inte doppa kexen varken för mycket eller för lite, det är nog något man får prova sig fram med.











Kakaon bör man helst pudra över direkt innan tiramisun ska serveras. 

-Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar